073-2340070

connect@theteamplayers.com

July 2, 2024
Sport Positive Summit Londen 2024
Dat we wereldwijd moeten gaan werken aan een duurzamer bestaan, is inmiddels duidelijk. De sport is hierin een kleine speler, maar wél met een grote stem. Het beschikt over een perfect podium om positieve impact te maken en klimaatverandering tegen te gaan. Alleen hoe doe je dit als organisatie in de sport of via het platform sport? Deze vraag is niet gemakkelijk te beantwoorden.

Tijdens deze study trip naar Londen gaan we op zoek naar antwoorden en concrete handvatten hoe jouw organisatie tot een positief en duurzaam resultaat kan komen. We nemen deel aan de tweedaagse Sport Positive Summit en krijgen een exclusieve blik achter de schermen van een aantal organisaties die op dit vlak vooroplopen. En dat is niet alles: dit doen we samen met een groep collega’s van Nederlandse organisaties waar we vier dagen samen mee optrekken. Wel zo gezellig en bovendien vergroten we zo ons netwerk en kunnen we kennis en kansen met elkaar delen.

Sport Positive Summit Londen 2024

We bezoeken de Sport Positive Summit. Dit is ‘s werelds grootste conferentie die belanghebbenden uit de sportsector van over de hele wereld samenbrengt om de versnelling van positieve klimaatactie en ambitie te ondersteunen, en zo de toekomst van de mondiale sport veilig te stellen. De Sport Positive Summit biedt een platform waar van elkaar geleerd kan worden, nieuwe tools worden getoond en waar wordt ingezet op ontwikkeling en samenwerking. De Sport Positive Summit 2024 vindt plaats in hartje Londen; het Kia Oval stadion. Voor meer informatie, klik hier.

Waarom doen we dit?

Natuurlijk doen we dit omdat dit thema ons aan het hart gaat, om de toekomst van onze planeet en met name om de generaties die na ons komen. Maar we doen dit óók om te laten zien dat klimaat en positief resultaat voor jouw organisatie hand in hand kunnen gaan. Zodat je met je organisatie echt het verschil kan maken. Positive impact. Positive return.

Wat gaan we doen?

Van 7 tot en met 10 oktober 2024 reizen we met Eurostar per trein naar Londen om van elkaar te leren, elkaar te motiveren en te activeren op het gebied van duurzaamheid en sport. We bezoeken toonaangevende organisaties die zich dagelijks bezighouden met- en vooroplopen in (sport en) duurzaamheid. De dagen daarna staat de Sport Positive Summit centraal. Hier kunnen we de nieuwste, wereldwijde kennis vergaren over sport en duurzaamheid. Met inspirerende voorbeelden die je mee kan nemen naar je eigen organisatie. Van Must Do, naar Can Do.

Voor wie?

We organiseren deze trip voor Nederlandse bedrijven, kennisinstellingen en organisaties vanuit de sportevenementenbranche, competities, clubs en de sponsorwereld met een interesse voor sport en duurzaamheid.

Programma

Treinreis met Eurostar:

Uiteraard reizen we klimaatbewust met de trein. De Eurostar trein brengt ons vanaf Rotterdam Centraal naar hartje Londen. We vertrekken op maandag 7 oktober. Donderdag 10 oktober aan het begin van de dag reizen we weer terug.

Deelnamekosten:

De totale deelnamekosten zijn €2.500 excl. btw per persoon.
Dit is een volledige pakketprijs inclusief deelname aan de collectieve programmaonderdelen, lokaal vervoer en ondersteuning door de organisatie.

  • Retour per trein (Rotterdam-Londen-Rotterdam)

  • Oyster Card London OV

  • 3x overnachting in centraal gelegen hotel (o.b.v. eenpersoonskamer, logies en ontbijt)

  • Toegang tot tweedaagse Sport Positive Summit in het Kia Oval

  • Bedrijfsbezoek

  • Gezamenlijk netwerkdiner

×
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.