073-2340070

connect@theteamplayers.com

March 21, 2024
Stagiair(e) Design
Teamplayers is een sport impact agency gericht op vernieuwende partnerships en initiatieven die bijdragen aan een betere wereld. Het is onze overtuiging dat sport veel meer een platform kan en moet zijn voor wereldse thema’s, zoals klimaatverandering, beweegarmoede en (kansen)ongelijkheid. Sport is namelijk als geen ander in staat om een enorme impact te realiseren bij miljarden mensen (lees: fans) overal ter wereld en in alle lagen van de samenleving. Deze impact vertegenwoordigt veel waarde en daar liggen de nieuwe verdienmodellen voor de toekomst. Goed voor de sport, goed voor de wereld. Daarom is onze pay-off: Activating change through sport.

Teamplayers is een jonge organisatie, opgericht in april 2021. We zijn echter niet ‘nieuw’ in deze markt, want met ruim 15 jaar ervaring in de wereld van sportmarketing/-sponsoring, kennen we als geen ander de kracht van het platform sport. Door het ontwikkelen en begeleiden van honderden partnerships, weten we hoe je door samenwerking (echte) impact kunt realiseren. Sterker, eigenlijk alleen door samenwerking.

We geven met ons bedrijf onze volledige focus aan impactvolle partnerships en concepten in de sport, waarin de Sustainable Development Goals van de United Nations leidend zijn. We zijn vrij uniek in onze soort en met bekende voetballers als aandeelhouders, levert dit ons een krachtige positie op in de voetbalmarkt en in andere sporten.

Functieomschrijving

Natuurlijk zijn wij op zoek naar een ongekende duizendpoot. Iemand die creatief is en van aanpakken weet. Rap van tong is en een scherpe pen heeft. Energiek is en ook solide, nieuwsgierig en enthousiast. Nog meer? Yup, want bovenal zijn we op zoek naar iemand die het verschil wil maken. Samen met ons. Als stagiair(e) zijn er verschillende zaken waar jij je tanden in kan zetten. We werken voor clubs, teams, merken, bonden én atleten. Een geweldige, enerverende mix aan opdrachten ligt dus op je te wachten. Denk hierbij aan het designen van visuals of editen van video’s voor enkele van de beste voetballers van het land. Of maatschappelijke campagnes, onderzoek doen naar impact en het bedenken van nieuwe concepten. Dit doe je natuurlijk samen met je collega’s, want dat is niet alleen leuker, samen komen we ook verder. Heb je zin om al het bovenstaande en meer waar te maken? Stuur je motivatie en CV naar dave@theteamplayers.com en wie weet spreken we elkaar snel!

Apply

    ×
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.